Toluna #Challenge Winners – Week 9

Dear Members,

Were you quick enough to vote on the Toluna #Challenge sponsored polls this week? As a reminder, learn about this contest at our blog! (https://ensgblog.toluna.com/2017/01/20/)
toluna-challenge

Here are the correct answers to this week’s sponsored polls:

Question 1: What are Toluna Gifties?
Answer: Toluna’s instant win game.

Question 2: To whom you cannot send Toluna Gifties?
Answer: Anyone outside the country you registered as Toluna member.

The one and only member (again!) who could answer both polls correctly and will earn 2000 bonus points at the end of this week is ‘jltln’, congratulations!

Stay tuned next week for the Toluna #Challenge and chance to earn up to 2030 bonus point!

See you on the site!
Toluna Team Singapore

More Giftie has become REAL!

Dear Members,

More #Giftie has become REAL since our last announcement. Congrats to this week’s winner!

mi1278 (SGD30 cash via PayPal)

gifties-fb

Give #Gifties a try, and yours might become REAL too! https://sg.toluna.com/rewards

See on on the site!

Toluna Team Singapore

Toluna #Challenge Winners – Week 8

Dear Members,

Were you quick enough to vote on the Toluna #Challenge sponsored polls this week? As a reminder, learn about this contest at our blog! (https://ensgblog.toluna.com/2017/01/20/)

toluna-challenge

Here are the correct answers to this week’s sponsored polls:

Question 1: How can you add an image or video to content on Toluna?
Answer: By clicking on the camera icon next to the text box while creating a topic.

Question 2: Which of the following is a Battle?
Answer: A Battle lets you post two images or videos side-by-side allowing you to let the community decide which one they prefer

The one and only member who could answer both polls correctly and will earn 2000 bonus points at the end of this week is ‘jltln’, congratulations!

Stay tuned next week for the Toluna #Challenge and chance to earn up to 2030 bonus point!

See you on the site!

Toluna Team Singapore

Stand a chance to win 5,000 points with Toluna Family!

Dear Member,

Family is an important part of our lives. We have work families, related families and even pet families! Show us your family, post their photo* and talk about them as a Topic with a title ‘Toluna Family’ on SG.Toluna.com site.

Sisters

* The ideal image size for displaying on the website is 640 pix (width) x 526 pix (height). Please make sure to resize or crop your photo before posting for a better result. *

All participants who follow the game rules will get an initial bonus of 1,000 points (one post per one member only). But one who can impress us the most will win big at 5,000 points, and 2 runners-up will receive 3,000 and 2,000 points respectively.

You can post your ‘Toluna Family’ topic on our website until Sunday 26th March, winner will be selected and announced at the end of the month. We look forward to seeing your entries and best of luck to all participants.

See you on the site!

Toluna Team Singapore

 

Toluna #Challenge Winners – Week 7

Hello,

Were you quick enough to vote on the Toluna #Challenge sponsored polls this week? As a reminder, learn about this contest at our blog! (https://ensgblog.toluna.com/2017/01/20/)

toluna-challenge

Here are the correct answers to this week’s sponsored polls:

 

Question 1: What are profile surveys?

Answer: Toluna questionnaires that allow you to fill in your personal details in order to receive better targetted surveys

 

Question 2: How many points can you earn for each profile survey you fill in?

Answer: 100 points per profile survey complete or updated after 6 months

 

These members answered both polls correctly and will earn 2000 bonus points at the end of the day!

 

  1. jltln
  2. arieswilson
  3. eschua
  4. nhn
  5. xutiechua
  6. rc_73

 

Stay tuned next week for the Toluna #Challenge and chance to earn up to 2030 bonus point!

See you on the site!

Toluna Team Singapore

 

Toluna.com – Important Notice

Dear Members,

As you have surely noticed, we have been experiencing a few technical difficulties recently, and we would like to address this issue. These changes to our site arrived with a new update, aimed at improving your Toluna experience. Unfortunately, this is not an immediate process. We are deeply sorry for the inconvenience these issues have caused you and we assure you we are working round the clock to solve them as quickly as possible.

We will take this opportunity to thank you for your valuable participation in the community and to let you know how much we appreciate all of our members.

See you on the site!
The Toluna Team

Gifties Winner Testimonial

“Dear Toluna, I already received my Gifties on February 20, Thank you.”

Thank you “hannah24_86”, our January’s Gifties winner, for this lovely photo. To show our appreciation, she will receive an additional bonus of 3,000 points by the end of this week.

hannah24_86

Give Gifties a try, and yours might become REAL too!

Click here: https://sg.toluna.com/rewards

Toluna #Challenge Winners – Week 6

Dear Members,

Were you quick enough to vote on the Toluna #Challenge sponsored polls this week? As a reminder, learn about this contest at our blog! (https://ensgblog.toluna.com/2017/01/20/).

toluna-challengeHere are the correct answers to this week’s sponsored polls:

Question 1: What is the only option in this list that does not earn you any points on Toluna?

Answer: Reading our blog.

Question 2: How many points can you earn for creating quality Topic on Toluna?

Answer: 500, 1,000 points per Topic.

These members answered both polls correctly and will earn 2000 bonus points at the end of the day!

  1. shann1
  2. jltln
  3. rc_73
  4. Alison Oh

Stay tuned next week for the Toluna #Challenge and chance to earn up to 2030 bonus point!

Toluna Team Singapore

Stand a chance to win 15,000 points with #TolunaFamily2

Hello Members,

Family is an important part of our lives. Some people are super close to their families while others make their own families from the loving people we surround ourselves with. We have work families, related families and even pet families! Show us your family, and enter in our new Instagram and Twitter contest: #TolunaFamily2! As always, there will be two winners who take home 15,000 points each – one selected from Instagram and the other selected from Twitter.

marchfamily_en

To enter, simply:

  • Follow @Toluna on Instagram or Twitter, depending on which platform you enter from
  • Select a picture of your family, upload it to Twitter or Instagram
  • Tag your picture with the hashtag #TolunaFamily2
  • On both Twitter and Instagram, you must follow @Toluna to be eligible

This contest is Instagram & Twitter Exclusive. You must post your photo between March 1 and March 31 to participate.

And we’re proud to announce the winners of #TolunaLove! Among the hundreds of lovely entries, angelaribeiro64 was selected from the Instagram entries, caroo1705 and was selected via Twitter. They will each be receiving 15,000 points. Congratulations!

 

 

Best of luck to those entering #TolunaFamily2! We look forward to seeing your entries.

See you soon on the site, Instagram or Twitter

The Toluna Team

*Promotion Rules: Winners will be selected at random by April 8 2017 at 5pm EST and must follow directions of the contest. The member must have a Toluna.com account or be willing to create an account to receive the points.  Points will be awarded to winners within 5 days after the contest has ended and will be uploaded directly to user’s accounts.  The winner will be notified on their Instagram or Twitter entry that they have won. Posts must not contain any language that is obscene, insulting, threatening, abusive, harassing, defamatory, libelous, untrue, misleading or invasive of someone else’s privacy. Toluna reserves the right to review all posts for content, and withhold bonus points from any user violating the rules mentioned above

Toluna #Challenge Winners – Week 5

Hello members,

Were you quick enough to vote on the Toluna #Challenge sponsored polls this week? As a reminder, learn about this contest at our blog! (https://ensgblog.toluna.com/2017/01/20/)

toluna-challenge

Here are the correct answers to this week’s sponsored polls:

Question 1: Where can you find Toluna surveys?

Answer: In the survey centre, on the homepage and in your email inbox

 

Question 2: Where can you follow up on the status of your surveys and survey incentives?

Answer: Points page

 

These members answered both polls correctly and will earn 2000 bonus points by Tomorrow!

  1. Xutiechua
  2. violetchua0509

Stay tuned next week for the Toluna #Challenge and chance to earn up to 2030 bonus point!

Toluna Team Singapore