Tag Archive | toluna challenge

Farewell Toluna #Challenge!

Dear Members,

We have launched Toluna #Challenge game on our Toluna websites globally for 9 consecutive weeks, and it finally comes to an end. Thank you all for your participation.

toluna-challenge

See you on the site!

Toluna Team Singapore

Toluna #Challenge Winners – Week 9

Dear Members,

Were you quick enough to vote on the Toluna #Challenge sponsored polls this week? As a reminder, learn about this contest at our blog! (https://ensgblog.toluna.com/2017/01/20/)
toluna-challenge

Here are the correct answers to this week’s sponsored polls:

Question 1: What are Toluna Gifties?
Answer: Toluna’s instant win game.

Question 2: To whom you cannot send Toluna Gifties?
Answer: Anyone outside the country you registered as Toluna member.

The one and only member (again!) who could answer both polls correctly and will earn 2000 bonus points at the end of this week is ‘jltln’, congratulations!

Stay tuned next week for the Toluna #Challenge and chance to earn up to 2030 bonus point!

See you on the site!
Toluna Team Singapore

Toluna #Challenge Winners – Week 8

Dear Members,

Were you quick enough to vote on the Toluna #Challenge sponsored polls this week? As a reminder, learn about this contest at our blog! (https://ensgblog.toluna.com/2017/01/20/)

toluna-challenge

Here are the correct answers to this week’s sponsored polls:

Question 1: How can you add an image or video to content on Toluna?
Answer: By clicking on the camera icon next to the text box while creating a topic.

Question 2: Which of the following is a Battle?
Answer: A Battle lets you post two images or videos side-by-side allowing you to let the community decide which one they prefer

The one and only member who could answer both polls correctly and will earn 2000 bonus points at the end of this week is ‘jltln’, congratulations!

Stay tuned next week for the Toluna #Challenge and chance to earn up to 2030 bonus point!

See you on the site!

Toluna Team Singapore

Toluna #Challenge Winners – Week 7

Hello,

Were you quick enough to vote on the Toluna #Challenge sponsored polls this week? As a reminder, learn about this contest at our blog! (https://ensgblog.toluna.com/2017/01/20/)

toluna-challenge

Here are the correct answers to this week’s sponsored polls:

 

Question 1: What are profile surveys?

Answer: Toluna questionnaires that allow you to fill in your personal details in order to receive better targetted surveys

 

Question 2: How many points can you earn for each profile survey you fill in?

Answer: 100 points per profile survey complete or updated after 6 months

 

These members answered both polls correctly and will earn 2000 bonus points at the end of the day!

 

  1. jltln
  2. arieswilson
  3. eschua
  4. nhn
  5. xutiechua
  6. rc_73

 

Stay tuned next week for the Toluna #Challenge and chance to earn up to 2030 bonus point!

See you on the site!

Toluna Team Singapore

 

Toluna #Challenge Winners – Week 6

Dear Members,

Were you quick enough to vote on the Toluna #Challenge sponsored polls this week? As a reminder, learn about this contest at our blog! (https://ensgblog.toluna.com/2017/01/20/).

toluna-challengeHere are the correct answers to this week’s sponsored polls:

Question 1: What is the only option in this list that does not earn you any points on Toluna?

Answer: Reading our blog.

Question 2: How many points can you earn for creating quality Topic on Toluna?

Answer: 500, 1,000 points per Topic.

These members answered both polls correctly and will earn 2000 bonus points at the end of the day!

  1. shann1
  2. jltln
  3. rc_73
  4. Alison Oh

Stay tuned next week for the Toluna #Challenge and chance to earn up to 2030 bonus point!

Toluna Team Singapore

Toluna #Challenge Winners – Week 5

Hello members,

Were you quick enough to vote on the Toluna #Challenge sponsored polls this week? As a reminder, learn about this contest at our blog! (https://ensgblog.toluna.com/2017/01/20/)

toluna-challenge

Here are the correct answers to this week’s sponsored polls:

Question 1: Where can you find Toluna surveys?

Answer: In the survey centre, on the homepage and in your email inbox

 

Question 2: Where can you follow up on the status of your surveys and survey incentives?

Answer: Points page

 

These members answered both polls correctly and will earn 2000 bonus points by Tomorrow!

  1. Xutiechua
  2. violetchua0509

Stay tuned next week for the Toluna #Challenge and chance to earn up to 2030 bonus point!

Toluna Team Singapore

Toluna #Challenge Winners – Week 4

Hello members,

Were you quick enough to vote on the Toluna #Challenge sponsored polls this week? As a reminder, learn about this contest at our blog! (https://ensgblog.toluna.com/2017/01/20/)

Here are the correct answers to this week’s sponsored polls:

Question 1: What personal information you should correct or complete before making a reward redemption on Toluna?

Answer: Full name and postal addresss (or PayPal email address)

Question 2: Prior to redeeming the reward, what page should members go to check if their names and addresses are correct and complete?

Answer: Account Details

toluna-challengeThese members answered both polls correctly and have earned 2000 bonus points!

  1. Vfanny
  2. stephaniefoo

 

Stay tuned next week for the Toluna #Challenge and chance to earn up to 2030 bonus point!

Toluna Team Singapore